Wij hebben een uitgebreid assortiment overheerlijke "Kant & Klaar" gerechten, die wij iedere week vers voor u, door onze eigen vakmensen, in onze eigen keuken bereiden. We bereiden al onze producten volgens traditionele recepturen. Ons assortiment reikt van soepen tot maaltijden tot complete menu`s, ovenschotels, sauzen en stamppotten en natuurlijk iedere week weer de Maaltijd Specials van de Week!
Kom zelf en probeer ze, u zult wederom versteld staan van de hoge kwaliteit die wij speciaal voor u op uw tafel zetten.
Bestel online via onze webshop uw Gerechten, Soepen of Sauzen
In de tijd van de mijnwerkers in onze regio, werden veelal paarden gebruikt voor de mijnbouw en de aanleg van spoorwegen. Wanneer deze paarden oud en versleten waren werden ze naar het slachthuis gebracht. Dit vlees was goedkoop (ideaal voor de “arme mijnwerkers”) maar wel taai. Door dit vlees 24 uur in (zure) azijn te leggen (marineren) werd het zacht. Bij het garen werd er typische Limburgse appelstroop (Canisius) toegevoegd om de zure smaak van het gerecht zoeter te maken. Zo ontstond de naam Zuurvlees. Het originele recept is dus gemaakt van paardenvlees, maar het zuurvlees van Lekker uit Limburg wordt geproduceerd van rundvlees.