Slagerij Keulen B.V.

Nieuws van onze Keurslagerij

Vacature part-time winkel medewerker!

Vrijdag, 19 augustus 2016

Dagje op stap met De Butcher

Zondag, 28 februari 2016

Slagerij Keulen is op stap geweest met de consument naar Boer Ruud, Boer Winfried, Keulen Vleeswaren en Vers Logistiek Limburg op zondag 28 februari 2016.

Zondagmorgen om 09:00 uur vertrok een bus met 75 personen richting boer Ruud te Oirle, de nieuwe generatie varkenshouder met ongeveer 10.000 varkens. Zijn varkens krijgen samengesteld voer van restproducten uit de industrie (o.a. te klein gesneden frites van Mac Donalds en het biermost). Het mestafval van de varkens wordt op locatie gescheiden en verwerkt tot drinkwater en kunstmest.

Hierna werden de runderen van boer Winfried te Daniker bezocht, die al meer dan 30 jaar het rundvlees levert voor de verkoop in onze slagerij. Deze runderen kunnen zowel zomer als winter naar buiten of binnen lopen en vertoeven in een ouderwetse potstal. Ook hier wordt veel aandacht gegeven aan het voer en wordt gedacht aan dier en welzijn.

Als afsluiting ging de bus richting Nuth waar een rondleiding gegeven werd door Jack en Ben bij Keulen Vleeswaren: de hele uitleg van de productielijn met track & trace code en bij Vers Logistiek Limburg: van het snijden van de vleeswaren tot de verzending van de producten naar de afnemers. Hierna stond een heerlijke BBQ voor iedereen te wachten met een drankje naar eigen keuze.

Wij mogen concluderen dat dit voor iedereen een heel geslaagde dag was, met zeer enthousiaste consumenten in onze bus!

Worstbeeld voor gouden producten

Vrijdag, 29 januari 2016

Alweer trots op onze producten!
Onze producten zijn met goud bekroond vanuit Stichting het Worstmakersgilde.
Wij hebben een ‘Worstbeeld’ voor de waardering van ‘gouden’ producten in ontvangst mogen nemen!

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief 2015-nr.1

Het allereerste exemplaar van de KEULEN NIEUWSBRIEF!

Graag willen wij onze trots voor ons bedrijf, onze producten en natuurlijk niet te vergeten onze medewerkers met u delen. In de nieuwsbrief vertellen wij over onze heerlijke streekproducten, gerechten, ontwikkelingen binnen het bedrijf en komt een medewerk(st)er aan het woord. In deze editie trapt mijn zus Marjo af. Zij was destijds onze eerste medewerkster; velen zijn haar gevolgd…..

Nieuwsbrief 2015-nr.2

Het tweede exemplaar van de KEULEN NIEUWSBRIEF!

Op de eerste plaats dank voor de vele positieve reacties op onze eerste Nieuwsbrief van vlak voor de zomer. Na verschijning hiervan hebben we zeker niet stilgezeten... De voorbereidingen voor de aanstaande verbouwing zijn in volle gang en achter de schermen zijn we steeds met innovaties en nieuwe producten bezig. De zomer ligt inmiddels achter ons. Wij zorgen dat u ook dit najaar weer kunt genieten van onze (h)eerlijke producten .....

Nieuwsbrief 2016-nr.3

Het derde exemplaar van de KEULEN NIEUWSBRIEF!

Na verschijning van onze tweede nieuwsbrief hebben we onze vernieuwde winkel geopend. Een nieuwe winkel, boordevol nieuwe ideeën, waaronder onze dry-aged kast. Over het dry-aged vlees krijgen we veel complimenten en steeds meer enthousiaste vaste klanten. Dat is mooi! Ook hebben we een nieuw concept opgezet; Keurslagerij Culinair heet het. U kunt ruim 40 verschillende menu’s samenstellen, meteen meenemen en thuis lekker snel opwarmen. Puur gemak! 
En als klap op de vuurpijl kregen we ook nog de 3-sterren award uitgereikt. Al met al hebben we ook nu weer een mooie tijd beleefd!

Slagerij Keulen B.V.

Kerkstraat 26
6336 BB Hulsberg
0454059021
0454059022

Openingstijden

maandag 08:00 - 12:30
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 19:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten