Slagerij Keulen B.V.

Nieuws van onze Keurslagerij 2014

Bekroond met 2 sterren voor "Slager met Ster 2014"

Maandag, 17 november 2014

Keurslager Keulen uit Hulsberg heeft op maandagavond 17 november tijdens de landelijke finale van Slager met Ster in Nijkerk 2 sterren toegewezen gekregen. Slager met Ster word je niet zomaar. De afgelopen maanden heeft het team alles uit de kast gehaald om toe te treden tot het selectieve sterwinnaarsgezelschap.

Wij zijn natuurlijk super trots en enorm blij met deze bekroning. Maar zonder steun van iedereen die hieraan heeft meegewerkt, was het ons niet gelukt.

Wij willen iedereen van harte bedanken, die ons op welke wijze dan ook gesteund heeft!

Goud met ster voor viertal producten!

Dinsdag, 14 oktober 2014

In oktober 2014 zijn vier van onze producten onaangekondigd  gekeurd door het Worstmakersgilde. Deze zijn beoordeeld met een maximale score van 100. Dit komt neer op Goud met Ster.

Winnaar beste streekproduct Limburg 2014 met "Limburgs Zuurvlees"

Vrijdag, 3 oktober 2014

Keurslagerij Jack en Tonny Keulen is uitgeroepen tot winnaar van het beste streekproduct uit Limburg 2014 met het "Limburgs Zuurvlees".

Goud met ster voor ambachtelijke rookworst

Dinsdag, 30 september 2014

Onze ambachtelijke rookworst is door de vereniging van Keurslagers beoordeeld met een maximale score van 100!

Weekwinnaars stemronde "Slager met Ster"

Woensdag, 24 september 2014

Van 1 september tot 31 oktober 2014 kan iedereen op onze Keurslagerij stemmen voor de benoeming van "Slager met Ster". Elke week is er een weekwinnaar die een prijs in ontvangst kan nemen in onze slagerij.

Bestelfolders online!

Woensdag, 3 september 2014

Inmiddels hebben we al twee nieuwe Catering en Partyservice folders beschikbaar, zowel te verkijgen in de winkel als online te bekijken.
Binnenkort verschijnen weer twee nieuwe folders. Blijf hier op de hoogte!

Bekijk hier ons Barbecues en Panfeestenaanbod >>

Bekijk hier ons Koude- en Boerenbufettenaanbod >>

Finaleronde bereikt voor "Slager met Ster"

Wij zijn genomineerd voor de felbegeerde titel: Slager met Ster 2014: Dé nationale verkiezing voor slagerijen. De titel "Slager met Ster" wordt uitgegeven aan slagerijen die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van o.a. kwaliteit, service en klantgerichtheid.

Barbecues en Panfeesten. Bestelfolder online!

Maandag, 26 mei 2014

De nieuwe Barbecue en Panfeesten folder is uit. En u kunt vanaf vandaag uw bestelling online plaatsen!

Bekijk hier de Barbecues en Panfeestenaanbod >>

Nieuws van onze Keurslagerij 2015

Keurslagerij Keulen bij beste 5 slagers van Nederland!

Dinsdag, 10 november 2015

Vijf slagerijbedrijven hebben het maximaal haalbare aantal van drie sterren toebedeeld gekregen tijdens het event Slager met Ster 2015-2016. Het dak van party- en congrescentrum Hart van Holland in Nijkerk ging op maandagavond 9 november, bijna af door alle vreugde.

Slagerij Keulen in Hulsberg: ‘De klant krijgt een welkom gevoel in deze zaak. De medewerkers zijn vriendelijk, werken met passie, dragen bij aan de sfeer en hebben een warme, enthousiaste uitstraling.’ Rapportcijfer: 9!

Winnaars "Dagje op stap met De Butcher"

Maandag, 9 november 2015

Bij de opening van onze vernieuwde winkel, kon iedereen een formulier invullen, waardoor zij kans konden maken op een dagje uit met de Butcher. De stemmen zijn geteld. Pastoor van de Beuken heeft de formulieren uit de emmers getrokken, waardoor er onder de 240 inschrijvingen, 75 winnaars (i.p.v. 50) een dagje op stap gaan met de Butcher op zondag 28 februari 2016. De dagindeling bestaat uit:

  • Bezichtiging varkensboerderij van boer Ruud;
  • Bezichtiging van eigen runderen bij boer Winfried;
  • Rondleiding in ons bedrijf in Nuth (VVL en KV);
  • Afsluitend met een BBQ bij Keulen Vleeswaren.

Opening vernieuwde winkel

Donderdag, 22 oktober 2015

Vandaag is de feestelijke opening van onze nieuwe winkel. 6 Weken is er flink verbouwd om de slagerij een nieuwe uitstraling te geven. In de tussentijd ging de verkoop gewoon door in een verkoopwagen, naast de winkel.

Na hard werken en zwoegen kan iedereen vandaag genieten, kijken en profiteren van onze nieuwe winkel!

Gesloten wegens verbouwing

Ondanks de eerdere aankondigingen dat wij alleen woensdag 21 oktober wegens de verbouwing zijn gesloten, zijn wij helaas genoodzaakt om eerder te sluiten dan was afgesproken.

Wij zullen a.s. week zowel op maandag, dinsdag als op woensdag gesloten zijn. Wij excuseren ons voor deze late melding. En natuurlijk zien wij u heel graag tijdens onze opening a.s. donderdag 22 oktober!

6x GOUD en 11x GOUD met STER

Wat zijn wij TROTS op onze producten ...

6 keer GOUD behaald en zelfs 11 keer GOUD met STER!!!

VLEES 2015: Dé vakwedtrijd van Slavakto. Het is dé kans voor ondernemers om te innoveren met producten en in de prijzen te vallen. Deelnemers maken kans op het algemeen kampioenschap, maar ook op het provinciaal kampioenschap of één van de vele rubriekskampioenschappen. De vakwedstrijden van Slavakto staan bekend als de meest prestigieuze van Nederland. Met een bekroning laat u uw consument zien dat u de lekkerste ambachtelijke producten verkoopt.

Wij gaan verbouwen en blijven open!

Maandag, 7 september 2015

Vanaf 14 september starten wij met de verbouwing van onze slagerij. Donderdag 22 oktober om 08:00 uur, gaan de deuren van onze vernieuwde en zeer moderne winkel weer voor u open, met een attentie voor elke klant. Om dit goed te laten verlopen, zal enkel woensdag 21 oktober gesloten zijn. 

Tijdens de verbouwingsperiode zien we u graag in de verkoopwagen in de oprit naast onze slagerij. Ook hier kunt u, zoals u van ons gewend bent, onze kwaliteit en service blijven verwachten.

KlantenenquĂȘte voor Slager met Ster

Dinsdag, 1 september 2015

Wij zijn ook dit jaar weer genomineerd voor de titel ‘Slager met Ster’. Nu voor het jaar 2015. Wil je ons helpen om zo veel mogelijk sterren te behalen? Vul dan de enquête in en geef je mening over onze slagerij. 
Elke week wordt er een vleeswarenmand weggegeven onder ‘’en van de stemmers!

Lees hier meer over "Slager met Ster" >>

Finaleronde bereikt voor "Slager met Ster"

Dinsdag, 28 juli 2015

Wij zijn ook dit jaar weer genomineerd voor de titel ‘Slager met Ster’. Nu voor het jaar 2015. De titel "Slager met Ster" wordt uitgegeven aan slagerijen die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van o.a. kwaliteit, service en klantgerichtheid.

Lees hier meer over "Slager met Ster" >>

RTL4 programma: Ik zou wel eens willen weten ...

Dinsdag, 24 februari 2015

Keurslagerij Jack en Tonny Keulen is onlangs op TV geweest in het RTL4 programma "Ik zou wel eens willen weten ..." en heeft uitleg gegeven over 2 kijkersvragen:

Slagerij Keulen B.V.

Kerkstraat 26
6336 BB Hulsberg
0454059021
0454059022

Openingstijden

maandag 08:00 - 12:30
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 19:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten