Jack & Tonny Keulen hebben in juni 1983 de dorpsslagerij van Jacks ouders overgenomen, met indertijd één medewerkster.
De leerscholen die Jack heeft doorlopen zijn diverse ambachtelijke slagerijen, worstmakerijen, het slachthuis (inkoop en slachten van dieren), uitbeenbedrijven en supermarktslagerijen. Tonny had bij meerdere ambachtelijke slagerijen ruime verkoop ervaringen opgedaan. Al deze ervaringen bijeen genomen was dit een ideale basis om een eigen slagerij te starten.
Vanaf de eerste dag zijn ze er vol tegenaan gegaan om de consument naar hun slagerij te trekken. Door hun inzet en passie kregen steeds meer mensen vertrouwen in de slagerij waar je de “beste kwaliteit tegen de best mogelijke prijs kan kopen”.
In 1987 werd de slagerij door een verbouwing uitgebreid en omgedoopt tot Keurslagerij. In 1999 werd de winkel wéér goed onder handen genomen tot een moderne Keurslagerij met een “lekker vers uitstraling” waar je voor van alles terecht kan.
In het jaar 2000 heeft Keurslagerij Keulen hun hoogst mogelijke doel bereikt, namelijk
Beste slagerij van Nederland 2000-2001.
Na 14 jaar besloten zij om nog eens mee te doen aan een landelijke wedstrijd en behaalden de titel Slager met 2 Sterren 2014. En ondanks een flinke verbouwing in het vooruitzicht, deden zij in 2015 nogmaals mee. Eind 2015 behaalden zij, net als in 2000, de hoogst mogelijke titel in Nederland:
Slager met 3 Sterren 2015-2016!