Slagerij Keulen B.V.

Beste worstmaker van regio Zuid

Passie en liefde zetten zich voort

In januari 2012 werd Ben Keulen, de zoon en opvolger van Jack & Tonny Keulen, in Vianen uitgeroepen tot de Beste Worstmaker van Regio Zuid van Nederland. Deze prijs werd uitgereikt door niemand minder dan Tom Egbers (NOS Studio sport).

De passie en de liefde voor het vak zet zich voort naar de volgende generatie.

Goud met ster voor ambachtelijke rookworst

De maximale score

Dinsdag, 30 september 2014

In september 2014 is onze ambachtelijke rookworst door de vereniging van Keurslagers beoordeeld met een maximale score van 100. Dit komt neer op Goud met Ster.

Haal hem nu bij onze Keurslagerij in Hulsberg!

Zuurvlees beste streekproduct van Limburg

Vrijdag, 3 oktober 2014

Keurslagerij Jack en Tonny Keulen is uitgeroepen tot winnaar van het beste streekproduct uit Limburg 2014 met het "Limburgs Zuurvlees".

Woensdag 1 oktober is Jack Keulen te gast geweest bij Plein 5, het NCRV radioprogramma van NPO5. Hier heeft hij hun Limburgs zuurvlees kunnen promoten en laten proeven door een jury. Vrijdag 3 oktober is bekend gemaakt dat het Limburgs Zuurvlees is uitgeroepen tot het beste streekproduct van Limburg 2014!

Meer info over de verkiezing:

Plein 5 (NPO5/NCRV) is op zoek naar het ‘Lekkerste streekproduct van Nederland’.

Elke week staat één provincie centraal. Van maandag tot en met donderdag proeft Hijlco Span elke dag een streekproduct uit die provincie. Op vrijdag komt een testpanel, bestaande uit luisteraars van Plein 5, de streekproducten van die week proeven. Hun stem bepaalt voor vijftig procent welk product wint uit de streek en de stemmen van de luisteraars bepalen de andere vijftig procent! 

Streekwinnaars:

Molema Appelsap (Groningen) en de Goudse Kaas van Van de Poel (Zuid Holland) en het  Zuurvlees van Keulen  (Limburg) en de Oosterscheldekreeft (Zeeland) en het ijs van IJshoeve Bosman (Overijssel), de Soesterknollen (Utrecht), de warmgrookte Urker Zalm (Flevoland), het Speltbrood van Bakker Raat (Noord Holland) en het roggebrood van Marten Boonstra (Friesland), de Gelderse Verleiding van Bakker van der Veer (Gelderland), de Puddingkoeken van Bakkerij Groffen (Brabant) en de Krentjebrij van Klaas Kruijer (Drenthe).

Goud met ster voor viertal producten!

Limburgse boterhamworst - Limburgs gebakken spek - Limburgs zuurvlees - Aachener leverworst

Dinsdag, 14 oktober 2014

In oktober 2014 zijn vier van onze producten onaangekondigd  gekeurd door het Worstmakersgilde. Deze zijn beoordeeld met een maximale score van 100. Dit komt neer op Goud met Ster.

Het gaat om de volgende producten:

  • Limburgse boterhamworst
  • Limburgs gebakken spek 
  • Limburgs zuurvlees
  • Aachener leverworst  

 Haal ze nu bij onze Keurslagerij in Hulsberg!

Bekroond met 2 Sterren

Slager met ster word je niet zomaar

Maandag, 17 november 2014

Keurslager Keulen uit Hulsberg heeft op maandagavond 17 november tijdens de landelijke finale van Slager met Ster in Nijkerk 2 sterren toegewezen gekregen. Slager met Ster word je niet zomaar. De afgelopen maanden heeft het team alles uit de kast gehaald om toe te treden tot het selectieve sterwinnaarsgezelschap.

In het Hart van Holland in Nijkerk verzamelden zich alle 69 finalisten uit Nederland, waaronder het team van Keurslagerij Keulen. Alleen slagers die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid hebben een sterbeoordeling behaald. De ontlading was dan ook groot toen de uitslag bekend werd gemaakt en Keurslager Keulen tot de gelukkigen behoorde.

Deelname aan Slager met Ster betekent dat de hele slagerij doorgelicht is en verder bestaat de deelname uit verschillende ronden en onderdelen met de nadruk op digitaal ondernemerschap. In de voorronde is Keurslager Keulen door een vakjury en mysterieshopper beoordeeld. In de finaleronde kwam er een team retaildeskundigen onaangekondigd langs. Ook hebben de finalisten elkaar beoordeeld en hebben klanten hun stem uitgebracht. Het eindoordeel van de jury luidde: Oordeel zelf

Wilt u weten wat Keurslager Keulen zo bijzonder maakt of wilt u meer informatie over de verkiezing? Het trotse team vertelt u er graag meer over. Daarnaast kunt u aankomende weken profiteren van diverse acties om deze prachtige prestatie te vieren.

Slagerij Keulen B.V.

Kerkstraat 26
6336 BB Hulsberg
0454059021
0454059022

Openingstijden

maandag 08:00 - 12:30
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 19:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten