Nieuws van onze Keurslagerij

2014

Nederlands Kampioen Slagersvakwedstrijd van Confrérie

Zaterdag, 29 maart 2014

Op zaterdag 29 maart 2014 is Keulen Vleeswaren door het broederschap des Chevalier uitgeroepen tot Nederlands Kampioen Vleeswaren!

Op 29 maart jl. zijn, tijdens het 33e Grand Chapitre, de prijzen uitgereikt aan Europese slagers, die meededen aan de internationale slagersvakwedstrijd van de Confrérie des Chevaliers du Goûte-Andouille de Jargeau, grand baillage des Pays-Bas - de Nederlandse tak van het van origine Franse Broederschap.

De grote Nederlandse winnaar was Slagerij Keulen uit Hulsberg, die met hun inzendingen op meerdere categorieën het hoogste Nederlandse gemiddelde in de wacht sleepte. Als Nederlands kampioen ontvingen zij de alom begeerde Verbufa Bokaal.

Limburgs Zuurvlees op RTL4 in Hollandsche Hap

Zondag, 29 juni 2014

Op 29 juni 2014 is Keurslagerij Keulen te Hulsberg in de uitzending van het RTL4 programma Life is Beautiful geweest.

In het onderdeel van "Hollandsche Hap" is presentator Frank Derijcke op bezoek geweest in de slagerij en aandacht besteedt aan ons top product: Limburgs Zuurvlees.

Tijdens de uitzending heeft Frank samen met Jack, meegekookt met het bereiden van het Zuurvlees.

Finale ronde bereikt voor Slager met Ster!

Maandag, 1 september 2014

Wij zijn genomineerd voor de felbegeerde titel Slager met Ster 2014, dé nationale verkiezing voor slagerijen. 

De titel "Slager met Ster" wordt uitgegeven aan slagerijen die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van o.a. kwaliteit, service en klantgerichtheid. Slagerijen worden aan de hand van de resultaten uit het onderzoek beloond met 1, 2 of 3 sterren. Bekijk www.slagermetster.nl voor meer informatie.

Als genomineerde voor Slager met Ster worden we gejureerd en beoordeeld in twee afzonderlijke rondes. Inmiddels hebben we de voorronde met succes doorlopen en is de finaleronde in volle gang! Een belangrijk onderdeel in de finale is een consumentenbeoordeling door onze eigen klanten. U dus!

Weekwinnaars Vleeswarenmanden

Tijdens de stemronde door klanten voor Slager met Ster, werd elke week een vleeswaren mand weggegeven onder één van de deelnemers die de op ons gestemd hebben.

Goud met Ster voor ambachtelijke rookworst

Dinsdag, 30 september 2014

Onze ambachtelijke rookworst is Goud met Ster waard!

Dat rookworst maken een echt slagersambacht is hebben wij wel bewezen. Onze ambachtelijke rookworst is tijdens de landelijke rookworstkeuring van de Vereniging van Keurslagers bekroond met GOUD MET STER door de maximale score van 100! Deskundige keurmeesters keurden de rookworst op diverse punten en concludeerden dat onze rookworst van zeer hoge kwaliteit is.

Om kwaliteit te garanderen, laten we onze rookworsten door een onafhankelijke jury keuren. We maken onze rookworsten met grote zorg: van het kruiden van het beste vlees, tot het roken in onze rookkast. De keurmeesters hebben onder andere gekeken hoe de rookworst gevuld is en of de typische rooksmaak in voldoende mate aanwezig is. Dat wij aan alle onderdelen voldoen, blijkt wel uit de waardering van Goud met Ster!

Limburgs Zuurvlees beste streekproduct van Limburg

Vrijdag, 3 oktober 2014

Keurslagerij Keulen is uitgeroepen tot winnaar van het beste streekproduct uit Limburg 2014 met het "Limburgs Zuurvlees".

Woensdag 1 oktober is Jack Keulen te gast geweest bij Plein 5, het NCRV radioprogramma van NPO5. Hier heeft hij hun Limburgs zuurvlees kunnen promoten en laten proeven door een jury. Vrijdag 3 oktober is bekend gemaakt dat het Limburgs Zuurvlees is uitgeroepen tot het beste streekproduct van Limburg 2014!

Plein 5 (NPO5/NCRV) is op zoek naar het ‘Lekkerste streekproduct van Nederland’. Elke week staat één provincie centraal. Van maandag tot en met donderdag proeft Hijlco Span elke dag een streekproduct uit die provincie. Op vrijdag komt een testpanel, bestaande uit luisteraars van Plein 5, de streekproducten van die week proeven. Hun stem bepaalt voor vijftig procent welk product wint uit de streek en de stemmen van de luisteraars bepalen de andere vijftig procent!

Goud met ster voor viertal producten!

Dinsdag, 14 oktober 2014

In oktober 2014 zijn vier van onze Lekker uit Limburg producten onaangekondigd gekeurd door het Worstmakersgilde. Deze zijn beoordeeld met een maximale score van 100. Dit komt neer op GOUD MET STER.

Het gaat om de volgende producten:

  • Limburgse boterhamworst
  • Limburgs gebakken spek 
  • Limburgs zuurvlees
  • Aachener leverworst  

 Haal ze nu bij onze Keurslagerij in Hulsberg!

Bekroond met 2 sterren voor "Slager met Ster 2014"

Maandag, 17 november 2014

Keurslager Keulen uit Hulsberg heeft op maandagavond 17 november tijdens de landelijke finale van Slager met Ster in Nijkerk 2 sterren toegewezen gekregen. Slager met Ster word je niet zomaar. De afgelopen maanden heeft het team alles uit de kast gehaald om toe te treden tot het selectieve sterwinnaarsgezelschap.

In het Hart van Holland in Nijkerk verzamelden zich alle 69 finalisten uit Nederland, waaronder het team van Keurslagerij Keulen. Alleen slagers die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid hebben een sterbeoordeling behaald. De ontlading was dan ook groot toen de uitslag bekend werd gemaakt en Keurslager Keulen tot de gelukkigen behoorde.

Deelname aan Slager met Ster betekent dat de hele slagerij doorgelicht is en verder bestaat de deelname uit verschillende ronden en onderdelen met de nadruk op digitaal ondernemerschap. In de voorronde is Keurslager Keulen door een vakjury en mysterieshopper beoordeeld. In de finaleronde kwam er een team retaildeskundigen onaangekondigd langs. Ook hebben de finalisten elkaar beoordeeld en hebben klanten hun stem uitgebracht.

Slagerij Keulen B.V.

Kerkstraat 26
6336 BB Hulsberg
0454059021

Openingstijden

maandag 08:00 - 12:30
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten