Nieuws van onze Keurslagerij

2015

Keulen Vleeswaren "Parel van 2014"

Vrijdag, 9 januari 2015

De 'Nuth Innovatieprijs' is een initiatief van de Gemeente Nuth. De prijs wordt dit jaar voor de eerste keer uitgereikt.

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie 2015 reikt de gemeente Nuth de Innovatieprijs 2014 uit. De prijs is een initiatief van de gemeente. Door het uitreiken van deze prijs wil de gemeente Nuth blijk geven aan haar waardering van de Nuthse ondernemers voor hun bijdrage aan de economische ontwikkelingen, de werkgelegenheid en de leefbaarheid van onze kernen.

Bron: http://www.nuth.nl/

RTL4 - Ik zou wel eens willen weten ...

Zondag 15 en 22 februari 2015

Keurslagerij Keulen is op TV geweest in het RTL4 programma "Ik zou wel eens willen weten ..." en uitleg gegeven over 2 kijkersvragen.

Presentator Frank Derijcke ging onder meer op zoek naar het antwoord op de vragen:

  • Hoe maakt men worst?
  • Wat betekenen de keurmerken op het vlees?

http://ikzouweleenswillenweten.nl (seizoen 2)

Finale ronde bereikt voor Slager met Ster!

Dinsdag, 28 juli 2015

Wij zijn genomineerd voor Slager met Ster 2015 en gaan door naar de finale voor één, twee of drie sterren!

De titel "Slager met Ster" wordt uitgegeven aan slagerijen die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van o.a. kwaliteit, service en klantgerichtheid. 

Lees HIER welke slagerijen nog meer genomineerd zijn

Weekwinnaars Vleeswarenmanden

Tijdens de klantenquete voor Slager met Ster, werd elke week een vleeswaren mand weggegeven onder één van de deelnemers die de klantenenquête voor onze slagerij hebben ingevuld.

6x GOUD en 11x GOUD met STER

Woensdag, 23 septeber 2015

Bij de inzendingen van onze producten voor de vakwedstrijd van Slavakto, hebben wij 6 keer GOUD behaald en zelfs 11 keer GOUD met STER!!!

Goud: Limburgse uienmetworst – Pastasalade Antonia – Limburgse Jagdworst – Limburgse Sjinkenwoosj – Fijne boeren leverworst – Leverworst met kalfsvlees.

Goud met ster: Aachener leverworst – Limburgs dubbel gebakken pastei – Limburgse boterhamworst – Limburgs gebakken pastei – Limburgse cervelaat – Gekookte Gelderse rookworst – Pancetta copatta mezze – Limburgse groevenham 24 maanden gerijpt – Lucht gedroogde Daniker contra filet – Goulashsoep – Panini op Limburgse wijze.

VLEES 2015: "Dé vakwedtrijd van Slavakto. Het is dé kans voor ondernemers om te innoveren met producten en in de prijzen te vallen. Deelnemers maken kans op het algemeen kampioenschap, maar ook op het provinciaal kampioenschap of één van de vele rubriekskampioenschappen. De vakwedstrijden van Slavakto staan bekend als de meest prestigieuze van Nederland. Met een bekroning laat u uw consument zien dat u de lekkerste ambachtelijke producten verkoopt."

Verbouwing winkel van 14 september t/m 21 oktober 2015

Feestelijke opening vernieuwde winkel

Donderdag, 22 oktober 2015

Na een flinke verbouwing van 6 weken, wordt eindelijk onze nieuwe winkel feestelijk geopend.

De slagerij heeft een geheel nieuwe en eigentijdse uitstraling gekregen.

Tijdens de verbouwing ging de verkoop gewoon door in een verkoopwagen, naast de winkel.

Na hard werken en zwoegen kan iedereen genieten, kijken en profiteren van onze nieuwe winkel!

Bekroond voor "Slager met 3 Sterren"!

Dinsdag, 10 november 2015

Keurslagerij Keulen bij beste 5 slagers van Nederland!

Rapportverslag voor Slagerij Keulen in Hulsberg:

‘De klant krijgt een welkom gevoel in deze zaak. De medewerkers zijn vriendelijk, werken met passie, dragen bij aan de sfeer en hebben een warme, enthousiaste uitstraling.’ Rapportcijfer: 9!

Vijf slagerijbedrijven hebben het maximaal haalbare aantal van drie sterren toebedeeld gekregen tijdens het event Slager met Ster 2015-2016. Het dak van party- en congrescentrum Hart van Holland in Nijkerk ging op maandagavond 9 november, bijna af door alle vreugde.

Slager met ster bestaat uit verschillende onderdelen die zijn verdeeld over twee ronden. In de voorronde worden de deelnemende slagerswinkels beoordeeld door de vakjury en twee onaangekondigde mystery shoppers én een winkelbeoordeling waarbij een aankoop wordt gedaan. Bij het behalen van de nominatienorm in de voorronde, volgt daarna de nominatie voor één, twee of drie sterren. In die laatste ronde beoordeelt een juryteam van retaildeskundigen nogmaals onaangekondigd de winkel en winkeluitstraling. Een ondernemersjury, bestaande uit twee genomineerde collega-slagers, jureert aangekondigd een collega-genomineerde in een andere provincie, onder begeleiding van een officiële beoordelaar. Het eindresultaat van de voorronde wordt in de finale beoordeling meegenomen.

Slagerij Keulen B.V.

Kerkstraat 26
6336 BB Hulsberg
0454059021

Openingstijden

maandag 08:00 - 12:30
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten