Vrijdag, 29 januari 2016
Onze producten zijn met goud bekroond en ontvingen uit handen van Stichting het Worstmakersgilde een ‘Worstbeeld’ voor deze waardering!
Alle slagerijen die toegelaten zijn tot Het Worstmakersgilde, onderscheiden zich door het leveren van uitstekende producten. Vele soorten vleeswaren, worst en traiteurproducten worden op ambachtelijke wijze in eigen bedrijf gemaakt.
Wij hebben hiervoor de proclamatie van stichting Het Worstmakersgilde ontvangen.
De slagers van Het Worstmakersgilde laten hun producten ook regelmatig beoordelen door een vakjury. Op wisselende en onverwachte tijdstippen worden bij de deelnemers producten opgehaald. De producten worden door onafhankelijke keurmeesters heel nauwkeurig geproefd en zorgvuldig bekeken. Ze worden als het ware binnenste buiten gekeerd. Na de keuring wordt er door de jury een beoordelingsrapport opgesteld.
Zondag, 28 februari 2016
Slagerij Keulen is met de consument op stap geweest naar Boer Ruud, Boer Winfried, Keulen Vleeswaren en Vers Logistiek Limburg op zondag 28 februari 2016.
Zondagmorgen om 09:00 uur vertrok een bus met 75 personen richting boer Ruud te Oirle, de nieuwe generatie varkenshouder met ongeveer 10.000 varkens. Zijn varkens krijgen samengesteld voer van restproducten uit de industrie (o.a. te klein gesneden frites van Mac Donalds en het biermost). Het mestafval van de varkens wordt op locatie gescheiden en verwerkt tot drinkwater en kunstmest.
Hierna werden de runderen van boer Winfried te Daniker bezocht, die al meer dan 30 jaar het rundvlees levert voor de verkoop in onze slagerij. Deze runderen kunnen zowel zomer als winter naar buiten of binnen lopen en vertoeven in een ouderwetse potstal. Ook hier wordt veel aandacht gegeven aan het voer en wordt gedacht aan dier en welzijn.
Als afsluiting ging de bus richting Nuth waar een rondleiding gegeven werd door Jack en Ben bij Keulen Vleeswaren: de hele uitleg van de productielijn met track & trace code en bij Vers Logistiek Limburg: van het snijden van de vleeswaren tot de verzending van de producten naar de afnemers. Hierna stond een heerlijke BBQ voor iedereen te wachten met een drankje naar eigen keuze.
Wij mogen concluderen dat dit voor iedereen een heel geslaagde dag was, met zeer enthousiaste consumenten in onze bus!
Zaterdagdag, 30 april 2016
Op zaterdag 30 april 2016 om 16:30 uur waren wij te zien bij RTL4 Trips & Travel - Barbecueën.
Het is lente, de zomer komt eraan en de temperaturen schieten weer omhoog. Dat betekend weer volop barbecueën! Gastpresentatrice Toprak (bekend van o.a. GTST) gaat zich voorbereiden op een heerlijke BBQ. Wat heb je hier allemaal voor nodig en waar haal je het? Toprak gaat het land door voor allerlei barbecue benodigdheden. Kortom een smaakvolle nieuwe aflevering!
Gastpresentatrice Toprak gaat zich voorbereiden op een heerlijke BBQ, o.a. ook bij Slagerij Keulen over het productieproces van onze heerlijke BBQ-worstjes. Laat de zomer maar komen!
Alle slagerijen die toegelaten zijn tot Het Worstmakersgilde, onderscheiden zich door het leveren van uitstekende producten. Vele soorten vleeswaren, worst en traiteurproducten worden op ambachtelijke wijze in eigen bedrijf gemaakt.
Wij hebben hiervoor de proclamatie van stichting Het Worstmakersgilde ontvangen.
De slagers van Het Worstmakersgilde laten hun producten ook regelmatig beoordelen door een vakjury. Op wisselende en onverwachte tijdstippen worden bij de deelnemers producten opgehaald. De producten worden door onafhankelijke keurmeesters heel nauwkeurig geproefd en zorgvuldig bekeken. Ze worden als het ware binnenste buiten gekeerd. Na de keuring wordt er door de jury een beoordelingsrapport opgesteld.
Vrijdag, 11 november 2016
Het Worstmakersgilde heeft enkele van onze producten beoordeeld en ze zijn allen bekroond met GOUD!