Slagerij Keulen B.V.

Slagerij Keulen B.V.

Afbeelding

Patroon-Meesterslager

Het slagersvak is een zeer mooi uitgebreid vak, waarin je meerdere kanten op kan gaan. Veel onderdelen kun je leren en uitoefenen in het slagers vak, waaronder:

  • Het slachten en het uitbenen ervan
  • Het produceren van vleeswaren (worstmakerij)
  • Het bereiden van maaltijden en snacks
  • Het winkelwerk met de presentatie
  • Het bezorgen en bedienen van gerechten bij mensen thuis (catering)

Maar om de titel Meesterslager te krijgen moet je verder gaan dan alleen het slagersvak. Er zijn namelijk méér producten die bij de mens in de mond gaan en waar je kennis van moet hebben. Deze opleidingen hebben enkele slagers gevolgd, voordat ze zich Meesterslager mochten noemen, waaronder:

  • Het herkennen en bereiden van visgerechten
  • Het herkennen en bereiden van wild en gevogelte gerechten
  • Het herkennen en bereiden van buiten- en binnenlandse kazen en gerechten
  • Het herkennen en bereiden van groenten, fruit en aardappelen gerechten
  • Het herkennen en combineren van wijnsoorten met gerechten 
  • Management opleidingen (voor interne opleidingen)

Lees meer →

​​​​​​​ Afbeelding Bestel onze producten snel en eenvoudig online in onze webshop →

Prijzen

Na ruim 30 jaar zijn wij uitgegroeid van een kleine dorpsslagerij naar een landelijk topbedrijf. Bij ons kun je genieten van natuurzuiver vlees, fijne ambachtelijke vleeswaren en heerlijke kant-en-klaar producten.

Regelmatig doen wij mee aan nationale en internationale wedstrijden om aan te kunnen tonen dat wij ons onderscheiden van co-collega’s en onze producten. Door mee te doen aan deze wedstrijden, blijven wij steeds alert om onze producten en kwaliteit op peil te houden, danwel deze te verbeteren.

In ons bedrijf staan kwaliteit, hygiëne en kennis hoog in het vaandel. Ook geven wij u graag deskundig advies.


Goud voor onze barbecueworst 2019

Onze barbecueworst is door de Vereniging van Keurslagers bekroond met goud!

Op een onverwacht moment werd onze barbecueworst onderzocht op kwaliteit, versheid en hygiëne.

Winnaar Rabo Economy Award 2017

De Rabo Economy Award is dé ondernemersprijs van Parkstad Limburg, waarbij lokaal ondernemerschap centraal staat. De Award wordt uitgereikt aan de ondernemer die de meest succesvolle bijdrage heeft geleverd om de economische bedrijvigheid binnen Parkstad Limburg te versterken en de aantrekkelijkheid van de regio te vergroten.

Goud voor ons rundergehakt 2017

Onze barbecueworst is door de Vereniging van Keurslagers bekroond met goud!

Op een onverwacht moment werd ons gehakt onderzocht op kwaliteit, versheid en hygiëne.

Nederlands Kampioen Slagersvakwedstrijd van Confrérie 2017

Tijdens het 37e Grand Chapitre zijn de prijzen uitgereikt aan Europese slagers die meededen aan de internationale slagersvakwedstrijd van de Confrérie des Chevaliers du Goûte-Andouille de Jargeau, grand baillage des Pays-Bas - de Nederlandse tak van het van origine Franse Broederschap.


Historie


Overname juni 1983

Jack & Tonny Keulen hebben in juni 1983 de dorpsslagerij van Jacks ouders overgenomen, met indertijd één medewerkster.

De leerscholen die Jack heeft doorlopen zijn diverse ambachtelijke slagerijen, worstmakerijen, het slachthuis (inkoop en slachten van dieren), uitbeenbedrijven en supermarktslagerijen. Tonny had bij meerdere ambachtelijke slagerijen ruime verkoop ervaringen opgedaan. Al deze ervaringen bijeen genomen was dit een ideale basis om een eigen slagerij te starten.

​​​​​​​

Twee verbouwingen later

Vanaf de eerste dag zijn ze er vol tegenaan gegaan om de consument naar hun slagerij te trekken. Door hun inzet en passie kregen steeds meer mensen vertrouwen in de slagerij waar je de “beste kwaliteit tegen de best mogelijke prijs kan kopen”.

In 1987 werd de slagerij door een verbouwing uitgebreid en omgedoopt tot Keurslagerij. In 1999 werd de winkel wéér goed onder handen genomen tot een moderne Keurslagerij met een “lekker vers uitstraling” waar je voor van alles terecht kan.

Bekroning op ons werk

In het jaar 2000 heeft Keurslagerij Keulen hun hoogst mogelijke doel bereikt, namelijk Beste slagerij van Nederland 2000-2001.

Na 14 jaar besloten zij om nog eens mee te doen aan een landelijke wedstrijd en behaalden de titel Slager met 2 Sterren 2014. En ondanks een flinke verbouwing in het vooruitzicht, deden zij in 2015 nogmaals mee. Eind 2015 behaalden zij, net als in 2000, de hoogst mogelijke titel in Nederland: Slager met 3 Sterren 2015-2016!

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.