Alleen het beste is goed genoeg

Bij het starten van de slagerij, hadden we maar één motto. Alléén het beste is goed genoeg voor onze slagerij. Het beste van het beste en géén concessies betreffende kwaliteit van de grond- en hulpstoffen. M.a.w. steeds gaan voor de beste kwaliteit met de beste smaak.

Dit had tot gevolg, dat steeds meer consumenten gingen praten en vragen naar de kwaliteitsvleeswaren van Slagerij Keulen.

Op een bepaald moment kwam de vraag vanuit de supermarkten of wij onze vleeswaren voor hun wilden produceren en leveren. In het begin voornamelijk de regionale streekproducten.

 

Limburg staat bekend als de meest bourgondische provincie van Nederland, met typische Limburgse vleeswarenspecialiteiten.

 • Limburgse vleeswarenspecialiteiten.
 • Uitsluitend eerlijke grondstoffen. Weten waar deze vandaan komen.
 • Het hele traject van boer tot consument hebben wij inzichtelijk.
 • Wij voldoen aan álle kwaliteitsnormen en certificeringen.
 • Wij voldoen reeds aan de nieuwste wetgeving, betreffende zout en vet reductie in 2015 voor de vleeswaren en maaltijden.
 • Ook steeds meer gaan we ervoor om de allergenen lijst zo klein mogelijk te houden.

 

Al onze producten zijn transparant en inzichtelijk voor iedereen. Voor meer info hierover, ga naar onze website: www.lekkeruitlimburg.nl  

Momenteel produceren wij niet alleen vleeswaren- en maaltijdcomponenten, maar snijden onze vleeswaren ook voor in pakjes van  100 gram. Voor de landelijke supermarkten. Natuurlijk met ons logo: “Lekker uit Limburg”.

Medio 2004 heeft Keulen Vleeswaren een samenwerking gezocht met een ander vleeswarenbedrijf in Limburg, namelijk Snijders Vleeswaren uit Born.
Dit resulteerde in een nieuwe samenwerkingsvorm: VLL – Vers Logistiek Limburg BV. Zie ook onze website : www.lekkeruitlimburg.nl  

Limburgse vleeswarenspecialiteiten

Vele tradities uit Limburg

Zoals velen weten is Limburg dé provincie van Nederland, waar de Bourgondische invloeden van leven, eten en drinken, het meest wordt beleefd.
De oorzaak hiervan is mede doordat het zuidelijke puntje van Limburg tussen nóg twee andere culturen en eetpatronen in ligt, namelijk Duitsland en België. 
Limburg heeft veel tradities die uitsluitend nog in Limburg voorkomen, hoewel al veel invloeden het land in gaan.

Limburgse producten op de markt

 • Limburgse appel- en perenstroop ( oa Canisius stroop )
 • Limburgse ( fruit ) vlaaien
 • Limburgse zuurvlees ( ontstaan in de tijd van de mijnwerkers )
 • Limburgse Koude schotel ( eveneens uit de mijnwerkerstijd )
 • Limburgse vleeswaren Specialiteiten:
  -   Limburgse Hoofdkaas
  -   Limburgse Preskop
  -   Limburgse Gebakken Pastei
  -   Limburgse bakbloedworst en balkenbrij
  -   Limburgse cervelaat
  -   Etc, etc, etc……

Veel van deze specialiteiten worden op de markt gebracht in de retail. Voor meer informatie over ons Limburgse Vleeswarenpecialiteiten, zie onze website www.lekkeruitlimburg.nl.

Slagerij Keulen B.V.

Kerkstraat 26
6336 BB Hulsberg
0454059021

Openingstijden

maandag 08:00 - 12:30
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten